pondělí 28. února 2011

Motorola Sanjay Jha narážky na 7-palcový tablet před koncem roku, předpokládá tableta ceny klesá

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/motorolas-sanjay-jha-hints-at-a-7-inch-tablet-hitting-before-th/:
Motorola CEO Sanjay Jha měl naznačil jednou předtím , že by rodina tablet Motorola, ale mluví na Stanley Technology Morgan, média a telekomunikace konferenci dnes slíbil, že ti ostatní Moto tablet by zasáhla ještě před koncem tohoto roku. Přirozeně, Jha nemluvil specifika, ale my jsme sázky, že další tabletu je 7-incher - on se zmínil, že 7-palcový form factor několikrát a řekl, že velikost byla větší "legrace" a "přenosné". Podobné tomu, co řekl na výdělku Moto hovor, on naznačil, že 10-palcový velikost byla víc pro profesionály. Jha také strávil trochu času mluví o cenách, a uvedl, že očekává, že cena na Xoom a další tablety sestoupit cen v druhé polovině roku, zejména pokud složka ceny snižuje. Tak, jak je Xoom dělat na 599 dolar, že vyvolávací cena? No, je to jen pár dní, ale ujistil tazatele, že "prodej začali poměrně dobře."

Motorola Sanjay Jha narážky na 7-palcový tablet před koncem roku, předpokládá tableta ceny svržení původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat