pondělí 28. února 2011

Sony touts vysokorychlostní 17,7 megapixelový snímač CMOS pro mobilní telefony

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/sony-touts-high-speed-17-7-megapixel-cmos-sensor-for-cellphones/:
Je to již více než rok, co Sony představila jako první na světě 16,41 snímač CMOS pro mobilní telefony (na obrázku vpravo), ale společnost je nyní konečně zpátky s další účastník v megapxiel závodu : 17,7 megapixelový senzor. Tahle přináší více než jen vyšší rozlišení, i když, jak je to také Sony je první snímač s šířkou pásma 34.8Gbps (nebo asi pětkrát rychlejší než u předchozích snímačů CMOS), který slibuje, že umožní video 120 fps při plném rozlišení - za předpokladu, že telefonu procesoru a uskladnění, jsou schopni držet krok, samozřejmě. A co víc, nový senzor je také řekl, aby se mohou pochlubit některé lepší spotřebu a podle Nikkei se zdá, že Sony plánuje použít v digitálních fotoaparátech kromě mobily, i když tam žádné slovo o tom, kdy jeden z těch, bude k dispozici .

Sony touts vysokorychlostní 17,7 megapixelový snímač CMOS pro mobilní telefony původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 16:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | zdroje Nikkei | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat