pondělí 28. února 2011

Apple přidává vzor zamykání na iPhone app, že nemůžete mít?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/apple-adds-pattern-locking-to-an-iphone-app-that-you-cant-have/:
Devět-bodového vzoru zámku volba je jednoznačně jedna z těch věcí, Android - je to tam od té doby G1 , a to i když nemáte osobně používat, šance jsou dobré, které znáte to. Takže když vidíme, že na iPhone - zřejmě na app používá Apple interně - můžete ocenit, proč budeme dělat dvojité vzít. Co jste při pohledu na tu je jedním z několika obrazovek získaných 9 - 5 Mac, údajně ukazuje verzi zaměstnancem Apple-pouze AppleConnect app s podporou pro vzorek zamykání držet zvědavýma očima ven. Zdá se, že app prosazuje určité minimální délka gesto představovat bezpečný zámek - a vzhledem k některé z forenzní vědy tam děje , jsme se vsadit, že to musím být dost dlouhý. Samozřejmě, že žádný z těchto prostředků uvidíme funkci ukázat se v aktuální IOS stavět, ale stránky říká, že společnosti, testování mechanismu v jiných interních nástrojů ... a když nic jiného, Apple se zdá být uznává, že zámek vzory nejsou hrozný nápad.

[Díky, Jacob]

Apple přidává vzor zamykání na iPhone app, že nemůžete mít? původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 21:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 9 - 5 Mac | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat