pondělí 28. února 2011

Gmail náhodně nulování účtů, korespondenci léta zmizí v oblaku?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/gmail-accidentally-resetting-accounts-years-of-correspondence-v/:
Pokud máte pracovní Gmail účtu, možná budete chtít zálohovat každý tak často - až 500.000 Gmail uživatelé ztratili přístup k jejich složky doručené pošty dnes ráno, a někteří z nich jsou hlášení (přes Twitter a fóra podpory), které roky v hodnotě zpráv, příloh a protokolů Google Chat zmizela v době, kdy oni byli nakonec moci přihlásit. I když jsme nezažili osobně problém, jsme slyšel, že chyba účinně obnovit některé účty, zacházet s jejich vlastníky, jak nových uživatelů s kompletní uvítací zprávy. Pro jeho část, Google říká, že problém "postihuje méně než 0,29% z userbase Google Mail," inženýři pracují na odstranění problému právě teď, a že chybějící zprávy budou obnoveny co nejdříve. Budeme brzy zjistit, jestli je to momentální neúspěch ... nebo zdlouhavé wakeup call .

[Díky všem, kdo poslal to v]

Gmail náhodně nulování účtů, léta korespondence mizí do oblak? původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 18:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gmail nápovědy , Google Mail Status Dashboard | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat