pondělí 28. února 2011

Hybridní Hyundai Sonata byla zdržena v roce 2011 ... o 'virtuální zvuk motoru' systém

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/hyundai-sonata-hybrid-was-delayed-into-2011-by-virtual-engin/:
Vzpomínám si, jak na konci loňského roku zákonodárce USA se rozhodly dělat to povinný pro EV na chrlit hluku za pohybu? Bylo to vše ve jménu záchrany tíživý chodců od dobývání v cestě vaší klouzání elektro-auto, ale nový zákon sám o sobě se podařilo vytvořit kodrcat v cestě po dobu nejméně jedné společnosti. Hyundai Sonata Hybrid bylo vše nastaveno, aby zahájila na konci roku 2010, který je vybaven "virtuální zvuk motoru", které uživatel může přepínat a vypínat, ale vláda jeho žádost, aby byl trvale na potřebné úpravy vozidla kabelové svazky, UI software a uživatelské příručky, zdržovat jeho debut na konci ledna. Tato vylepšení se musí udělat "překvapivě pozdě v procesu," tvrdí Hyundai Ameriky CEO John Krafcik, ale zpoždění bude alespoň zajistit, aby všechny sonát Hyundai bude znít stejně. Což je něco, co jsme se hádat.

Hybridní Hyundai Sonata byla zdržena v roce 2011 ... o 'virtuální zvuk motoru' systém původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 11:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroje Zelená auta zprávy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat