pondělí 28. února 2011

Funkce: Lord British chce, aby vás do vesmíru, a on je blíž, než si myslíte

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/t34o8IWpi44/lord-british-wants-to-take-you-to-space-and-hes-closer-than-you-think.ars:

Je velmi snadné usnout ve vesmíru. Když jste u stolu doma a jste pracovat pro hodiny a usnout, bradu rány hrudníku a vzbudíte se start. V prostoru, vaše hlava nepatří-prostě zmizí do spánku, a pak, pokud jste volný začnete plavat pryč. To je zrovna to, co slyšíte, když mluvíte s Richard Garriott, člověk si může vědět lépe, jak Lord British. On dělal milióny dolarů vytvoření a prodej videoher, a pak strávil většinu peněz, které se snaží dostat do vesmíru.

On říká, že neexistuje žádný důvod, na Mezinárodní vesmírné stanici, ani zde není strop. K dispozici jsou nástroje a předměty a celou řadu věcí spojených s stěnách, a můžete říct lidem, kteří jsou na kosmický let, jak se narazit do věcí, které posílá je spinning ve stavu beztíže. Oni zoom kolem, po němž následuje nepořádek položek a benigní, prostor-faring šrapnel. To sbírá na větrací otvory, pokud nikdo zvedne to. Spací subjekty najít svou cestu i tam.

Toto je místo, kde Richard Garriott chce vás, a má mnohem blíž, než si myslíte.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat