pondělí 28. února 2011

Biorafinerie výzvou petrochemie s modifikovaných kvasinkových

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/rOJlECCeB84/aaas-2011-biorefineries-as-a-route-forward.ars:

První zasedání jsem se zúčastnil v rámci letošního setkání AAAS zaměřila na stav techniky v a technologické překážky, které omezují, biorafinerií. Analogového na společné petrochemické rafinerie, biorafinerie jsou zařízení, která vytvářejí paliva, energie a chemikálií z biomasy prekurzorů, jak protichůdný k více tradičním petrochemického prekurzorů. Nabízejí trasy směrem k více obnovitelných zdrojů a zelené průmyslovou budoucnost, ale oni nemají skoro staleté historie, výzkum, a úspěch za nimi, že jejich protějšky dělat.

Zasedání, které se s názvem "Biorefinery: Směrem Metabolismus průmyslové," otevřel popisem biorefinery mezi 'průmyslové metabolismus' a 'biologie systémů.' "První diskuse, daný" unikátní kříže-fertilizace Jens Neilsen z Chalmers University of technologie , zaměřený na práci jeho výzkumná skupina byla podniku pomocí kvasinek jako buněčné továrny na výrobu různých biochemicals. Provoz zájmu tady, protože droždí se soustředit, bylo kvašení. Chcete-li začít mluvit, Neilsen uvedeny mimo velký seznam kmenových akcií chemických látek, které mohou být vytvořeny kvašení; skutečný trik, nicméně, je, aby se určité chemické látky, spíše než amalgám vedlejších produktů.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat