pondělí 28. února 2011

Gaikai beta vejde v platnost, přináší Mass Effect 2, Dead Space 2, The Sims 3 a Second Life dema do okna prohlížeče

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/gaikai-beta-goes-live-brings-mass-effect-2-dead-space-2-sims/:
Pamatujte si Gaikai , cloud computing služba, která vám umožní demo video hry v okně prohlížeče, bez nutnosti stahování věc? Je to živé, což znamená, že to není jen nás tech novinářů , které se dostanou k jejímu důkladnému zkusit. Předpokladu, že máte hořící rychlé připojení k internetu a oba Flash a Java nainstalovány, čtyři streamování ukázky her jsou pouhým kliknutím (a možná průzkum, nebo krátkém čekání) pryč, včetně tří titulů EA (Mass Effect 2, Dead Space 2, The Sims 3) a Second Life. Jak jsme zjistili na naše počáteční hands-na , to není bezchybný zážitek ještě s fantastickým připojením na internet, ale to není chtěl být - celý bod je, aby vám náležitě vzorek hru těsně před rozhodnutím o zakoupení. Je to také zdarma ochutnat budoucnosti, a nevidíte ty každý den.

Gaikai beta vejde v platnost, přináší Mass Effect 2, Dead Space 2, The Sims 3 a Second Life dema do okna prohlížeče původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 20:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Big ke stažení | zdroje David Perry | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat