pondělí 28. února 2011

PlayStation 3 dodávky do Evropy, se nyní chopil po LG výher soudní příkaz proti Sony

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/playstation-3-shipments-to-europe-now-being-seized-after-lg-wins/:
Sony a LG probíhají již prst na patě se obvinění z porušení patentu pro přes rok, ale Sony je nyní řešila to, co je jistě jeho největší překážka k dnešnímu dni v Evropě. Občanského soudního dvora v Haagu právě udělena LG předběžné opatření, který bude vidět všechny nové PlayStation 3 s dovážet do Evropy zabaveny celními alespoň po dobu deseti dnů. Ti jsou zřejmě nyní již uskladněné v holandštině skladech, zatímco drama se odehrává, a tam zůstává možnost, že příkaz bude ještě rozšířit, což by téměř jistě povede k nedostatku PS3s na pultech obchodů - jak uvádí Guardian, prodejci mají obvykle dva-tři týdny v hodnotě zásob na skladě na celém kontinentu. Není divu, že Sony je řekl, aby "zoufale" snaží dostat zákaz zrušit, ale není to dělat žádné veřejné připomínky k této věci v současné době.

[Díky všem, kdo poslal to v]

PlayStation 3 dodávky do Evropy, se nyní chopil po LG výher soudní příkaz proti Sony původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 14:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The Guardian | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat