pátek 10. prosince 2010

Samsung řady 470 256gigabajt SSD recenzi Roundup: působivé představení, ale drahý

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/samsung-470-series-256gb-ssd-review-roundup-impressive-performa/:
Pokud jste byli praní virtuální regály pro nový notebook SSD, pravděpodobně jste narazili jedno jméno více, než jakýkoli jiný: SandForce . Nedávno, SandForce a Indilinx mají oba všechny, ale převzal trh SSD, pokud jde o řadič použít, ale po dlouhé době máme nějaké hrozivé hospodářské soutěže na srovnávání stezce. Samsung 's 470 Řada SSD řady funkcí in-house regulátoru, a je to samozřejmě ještě hodně práce dělat v případě, že plány na vypuzení některém z předchozích dvou jmen z místa na vrcholu podstavce. Dobrou zprávou však je, že Sammy je na dobré cestě. Recenze na webu zpívali chvály tohoto její pohon, s Slashgear poznamenat, že na rozdíl od většiny disky - který jen opravdu zapůsobit na čtení stranu - tohle také generuje slintat na straně zápisu. Kritici se po dobu Hot Hardware poznamenat, že sice nebude využívat SATA 6Gbps, to není "trpí rozpolcená osobnost", což znamená, že výkon byl neuvěřitelně konzistentní v používání. Samozřejmě, že každý rub bodů, je cena - za 550 dolarů za 256gigabajt desku, je to daleko od levných, ale je to tak blízko, jak by se dalo dostat k bytí stojí za to prémie. Drive v níže a uvidíte sami.

Přečtěte si - Hot Hardware
Přečtěte si - Slashgear
Přečtěte si - TechSpot
Přečtěte si - CNET
Přečtěte si - Gadgetsteria
Přečtěte si - SSD Recenze

Samsung řady 470 256gigabajt SSD recenzi Roundup: působivé představení, ale drahý původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 01:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat