pátek 10. prosince 2010

Razer Orochi vytvořený z ropy a glycerin, křoviny vaše bod mezi frag zasedání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/razer-orochi-crafted-from-oil-and-glycerin-scrubs-your-bod-betw/:
Když jsme se poprvé dostal vítr Digitalsoaps Etsy prodejce na počátku roku 2009, měla ale pokorný nespecifikované gamepad a pár dalších regulátorů, aby její jméno - rychle dopředu, aby dnes, a zjistíte, temperamentní podnikatel dělá svižnou práci ve všech druhy nádherně geeky mýdla tvary. Tento 10 dolarů Razer Orochi myš je nejnovější, a jak můžete vidět, je to dost blízko ke skutečné věci na trik své pupeny na další LAN party. Je smutné, že tento konkrétní mýdlo je omezenou dobu-nabídka - a pohybuje rychle - ale prodávající se také zabývá v pečlivě podrobné Xbox 360 řadiče, caffeinated lahve šampon soda, a mýdlové repliky všech klasické kazety Nintendo vám záleží na jméno.

Razer Orochi vytvořený z ropy a glycerin, křoviny vaše bod mezi frag zasedání původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 16:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Digitalsoaps (Etsy) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat