pátek 10. prosince 2010

Motorola Android tablet specifikace a voštinová domovské obrazovce unikly na Tchaj-wanu?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/motorola-android-tablet-specs-and-honeycomb-home-screen-leaked-i/:
Ukázalo se, že Andy Rubin nemusí být jediný chlap, který to už předváděla nepolapitelný Motorola Android tablet. Začátkem tohoto týdne, někteří šťastný chlapík z Tchaj-wanu tvrdí, že narazil na stejný voštinová zařízení, a byl tak laskav a sdílet výše uvedené 3D tapety live snímek, stejně jako některé úvahy o jeho one-hodinový hands-on. Jsme řekli, že tam bude 7-palcové verzi, stejně jako 10-palcové verzi (poslední se zdá být to, co Rubin měl), a ten se díváme na tu má rozlišení 1280 x 800 displej neznámého velikost, NVIDIA Tegra 2 T20 dual-core čipu, gyroskop, 5 megapixelovým fotoaparátem hlavní, a 2 megapixel fotoaparát na přední straně. Paměť-moudrý, že má 32GB vložené MMC a microSD slot.

Plakát počítá hardware - který je "docela světlo" - je vše připraveno ke startu, ale voštinová ještě potřebuje nějaké finální jemné-tuning. Je smutné, že on nemá datum, ale říkal, že zařízení bude zřejmě být ceněný jako je ta současná high-end telefonů Motorola, a bude k dispozici ve třech příchutích: UMTS, CDMA, a LTE (který jsme slyšeli o chvíli zpět) . No, jen čas ukáže, zda tento člověk opravdu má dobrého přítele na Motorola, nebo že on mluvil s některými jednorožci.

[Díky, Samson]

Motorola Android tablet specifikace a voštinová domovské obrazovce unikly na Tchaj-wanu? původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 13:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mobile01 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat