pátek 10. prosince 2010

WWF formát souboru: je to jako PDF, který je možné vytisknout

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/wwf-file-format-its-like-a-pdf-thats-impossible-to-print/:
Už jste někdy obdrželi PDF ve Vaší e-mail, jen aby našel sám sebe plačící okamžiků později se po náhodném tisk 349 kopií a vraždit šest nebo sedm ohrožené stromy v panamské deštném pralese? Je to vážnější problém, než o vás může realizovat. Za účelem vyřešení spontánní záchvaty Nehoda Print syndrom, Světový fond na ochranu přírody je vytvořen soubor WWF formátu. Necháme subjekt sám vysvětlil:
Formát PDF je WWF, kterou nelze vytisknout. Je to jednoduchý způsob, jak se vyhnout zbytečnému tisku. Tak tady je vaše šance zachránit stromy a pomoci životnímu prostředí. Rozhodněte se sami, jaké dokumenty nemusíte vytištění - pak jednoduše uložit jako WWF.
Pro tuto chvíli, je to čitelné pouze na Mac, což znamená, že soubory WWF také nemůže být vytištěn na počítači. Jsme si představovat svět vysokoškolských profesorů používání těchto tisk, aby se zabránilo studovat příručky, ale tak dlouho, jak hackeři existují také, že ve stejném vesmíru, ty, kteří upřednostňují své dokumenty na papíře - a HP inkoust oddělení - bude pravděpodobně zjistit jejich vlastní cestu k nirváně. Musí ke zděšení Země Ma, samozřejmě.

WWF formát souboru: je to jako PDF, který je možné vytisknout původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 21:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Lifehacker | zdroje Uložit jako WWF | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat