pátek 10. prosince 2010

IPAD 2 bude mít zadní a přední-stát před kamerami, řekněme více zdrojů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/ipad-2-will-have-rear-and-front-facing-cameras-say-multiple-sou/:
Hele, to je prosinec, co jiného chceš dělat, ale obchodník zvěsti o další IPAD ? Reuters zaokrouhleno nahoru ne méně než čtyři zdroje zevnitř dodavatelů komponent je Apple, všechny vyjadřují své přesvědčení, že posvátné tabletu bude aktualizován nějaký čas v časných 2011. Pár tipsters mohlo jít jen tak daleko, že říkají, že výroba v místech, jako Wintek a Simplo očekává se, že rozjet v prvním čtvrtletí, zatímco ostatní dva byli více rozhodující při určení příčiny pro další činnost, další tabletu Applu iterace. Pokud jde o budoucnost IPAD fotoaparátu nebo kamery, jeden zdroj říká, že to mají i zpět-nasedl a front-čelí modul s Largan a Genius identifikováno, že obdržel nové rozkazy od Cupertino pro chrlit termokamery. Pozoruhodně, druhý je v současné době také dodává iPhone 4 je foton sběratele a tam žádné potvrzení, že všechno, co produkují nevyhnutelně přistát v IPAD 2, ale čajové lístky se zdají být v dohodě: díly jsou určeny pro přepravu únoru v přípravě na dubna IPAD obnovit . Zda nové břidlicové přijde v té době, nicméně, bude zcela jiná věc.

IPAD 2 bude mít zadní a přední-stát před kamerami, řekněme více zdrojů původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 03:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Reuters (Yahoo! Finance) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat