pátek 10. prosince 2010

Windows Phone Android raketomet přináší Metro UI je jednoduchost, ale žádný z jeho radosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/windows-phone-android-launcher-brings-metro-uis-simplicity-but/:
Musí mít nejnovější a nejlepší , ale nemůže vystát stejnost v kohoutku ? Můžete snadno smrk svůj Android zařízení s některými Windows 7 Telefon třešničkou na dortu zapůsobit na své přátele fanboy. Nezapomínejme, že "Windows Phone Android" spouštěč - nyní k dispozici v Android Market - není dobré pro více než žert nebo tři, jak je to buggy, neběží na všech telefonech (naše Droid 2 selhalo, a jsme jednání některých Galaxy S deriváty nejsou podporovány), nepodporuje oznámení, a ani nemá chuť ty auto-aktualizovat Live Dlaždice. Ne, co se díváte na tu je jen hromada náměstí ikon k zahájení své aplikace, a druhá tabule s vertikálně rolování seznam stejné. Až do některé statečné duše nám přináší skutečné řešení, i když to může být tak blízko, jak chceš dostat.

[Díky, Marky Mark]

Windows Phone Android raketomet přináší Metro UI je jednoduchost, ale žádný z jeho radosti původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 04:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PocketNow | zdroje XDA-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat