pátek 10. prosince 2010

Výzkumní pracovníci rozvíjet programovatelný molekulární obvody pro živé buňky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/researchers-develop-programmable-molecular-circuitry-for-living/:
Výzkumníci u UCSF School of Pharmacy je Katedra farmaceutické chemie, pod vedením Christophera A. Voigt právě publikoval článek, který slibuje, že si své obvody pohybu. Tým spolupracuje s E. coli bakterií stavět logická hradla, jako jsou ty najdete v počítačích přímo do buněk, aby bylo možné přepojit a program je. Jednoduchá logická hradla použité v experimentu byly postaveny do genů pak vložen do buněk E. coli. Logická hradla pak se choval jako komunikátor mezi jednotlivými kmeny, dovolit jim být připojeny together.The používání logických hradel v buňkách by umožnily řešit složitější procesy tak, že věda může začít používat buněk na molekulární úrovni biomedicínské zálohy.

Výzkumní pracovníci rozvíjet programovatelný molekulární obvody pro živé buňky původně objevila na Engadget na Pá. 10.12.2010 05:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Physorg | zdroje Příroda (shrnutí pouze) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat