pátek 10. prosince 2010

Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefony AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další!

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/smartphone-buyers-guide-the-best-phones-for-atandt-verizon-spr/:
Je to pravda, zvedl telefon je neuvěřitelně obtížné v těchto dnech. Pryč je doba, kdy byly vaše možnosti omezené a vaše volby jednoduše mezi méně-z-zel. Trh explodoval, a rozhodnutí-procesu, najít nejlepší přístroj pro vaše hotovost může být jedním z nejsložitějších úkolů, kdy budete provádět. Android , IOS , webOS a Windows Mobile jsou lepší než oni si kdy předtím, dopravce lineups jsou větší, a dokonce i výběr plán může být skličující proces, pokud nevíte, co hledáte. Ale hej, nenechte stres rozhodování mezi Droid X a Droid Incredible dát klapky na vzrušení, jak se dostat opravdu úžasné gadget - máme záda!

Jsme rozbité volby do dvou skupin, pro každou z hlavních dopravce v USA po přestávce - top vyzvednout, když peníze nehrají roli, a thriftier rozpočtu volby. Jsme také naše top výběry pro některé z menších dopravců v celých USA, a náš konečný výběr, pokud náklady a dopravce nestojí v cestě. Při sestavování seznamu jsme byli šokováni, když viděli, jak mnoho zařízení se systémem Android se to, ale to je dokladem otevřenosti platformy (a nenasytným spotřebitelem přijetí smartphones). 2011 bude bláznivý rok, ale pokud jste na trhu právě teď, možnosti jsou úžasné - tak čtěte dál a vidět naše tipy.

Pokračovat ve čtení Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefony AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další!

Smartphone kupujícího průvodce: nejlepší telefon pro AT & T, Verizon, Sprint, T-Mobile, a další! původně objevila na Engadget na pá. 10.12.2010 14:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat