pátek 10. prosince 2010

Apple používá inženýr Lego obnovit starověké řecké mechanismus, určitě zkuste to patentovat (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/apple-engineer-uses-lego-to-rebuild-ancient-greek-mechanism-wil/:
Antikythera mechanismus je to, co říkáte opravdu stará škola technologie. Argumentoval, že je svět je nejstarší známé počítače, tento starověký řecký vynález byl použit nějaký čas 100BC circa pro výpočet a "předpovídat zatmění nebeských událostí a s nebývalou přesností." Skákání v minulosti dvě tisíciletí, v níž ležel, že ztratila na mořském dně někde, mechanismus je nyní znovu odborník software Apple s názvem Andrew Carol, která láskyplně poskládal 1.500 Lego Technic bloky spolu, vytvářet 110 ozubených kol a čtyři převodovky celkem. Každý box je odpovědný za výkon jednoho kusu aritmetiky, a když je výsledný stroj krmena příslušný kalendářní data, to vyplivne (doufejme, že přesné) předpověď pro příští zatmění Slunce by mělo dojít. Všechno v pořádku a dobré, ale my jsme opravdu jen ohromeni krásou těchto zařízení pracovat. Podívejte se na ně po přestávce.

Pokračovat ve čtení Apple inženýr používá Lego obnovit starověké řecké mechanismus, určitě zkuste to patentovat (video)

Apple používá inženýr Lego obnovit starověké řecké mechanismus, určitě zkuste to patentovat (video) původně objevila na Engadget na pá. 10 prosinec 2010 06:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje NatureVideoChannel (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat