pátek 10. prosince 2010

T-Mobile říká, že to trh "4 tablety G 'v roce 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/t-mobile-says-itll-launch-4g-tablets-in-2011/:
Ach, ty taky, T-Mobile? Bez ponoří do detailů, T-Mobile USA odešla sýkorka-pro-tat s Sprint tím, že upustí vědomím, že to bude přidávat tablet (jiné než Tab , samozřejmě), aby své produktové portfolio v roce 2011 - a jak byste mohli Očekáváme, budou pomocí sítě T-Mobile přijal k volání "4G". I když to nesplňuje žádné technické definici 4G, společnosti někdy-rozšiřující se HSPA + síť je určitě visí s velkými kluky běh WiMAX a LTE právě teď, dodává stahování rychlostí 10 Mb / s nebo více, v některých oblastech, pokud budete mít štěstí - a to je právě ten druh speciální omáčkou budete chtít, když máte velký dotykový displej konzumovat obsah. Žádné slovo o značce nebo platformu, ale my jsme nepochybně něco z toho voštinová hluku bude v mixu. Zde je úplný přehled:
"T-Mobile úzce spolupracuje s většinou našich partnerů OEM dodávat 4G produktů integrací HSPA + do map v roce 2011 jako dominantní globální standardní. Spotřebitelé se budou stále vidět HSPA + palivo budoucnosti inovace v různých mobilních spotřební elektroniky z chytrých telefonů a Tablety na nové zařízení. T-Mobile bude i nadále stát v čele bezdrátových inovací, přináší agresivní 4G produkt lineup v roce 2011, včetně 4G tablet. "

T-Mobile říká, že to spustit '4 'tablet G v roce 2011 původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 16:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat