pátek 10. prosince 2010

Mac App Store zahajuje v lednu sans Game Center a in-app nákupy?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/mac-app-store-launching-in-january-sans-game-center-and-in-app/:
"Menší" a "později" jsou některé z našich nejméně oblíbená slova, ale oni se mohou vztahovat na Mac App Store, jak jeden zdroj tvrdí, že bude chybět vánoční a jiné říká, že na trhu bude mít méně funkcí než jeho protějšek IOS. První off, smyčka 's Jim Dalrymple je přesvědčen, že 13.prosince není Magické datum , prohlašovat, že jeho vnitřní zdroje říkají, že obchod bude skutečně dorazí v lednu - které, musíme připustit, by ještě být v okně z října Apple slib zahájit do 90 dnů. Druhý a možná ještě důležitější, 9to5 Mac hlásí, že App Store vývojáři jsou řečeno, že jejich úsilí Mac bude mít několik zásadních omezení, a to bez Game Center podporu, ne v-app nákupy a žádné schopnosti nabízet ukázky, pokusy nebo beta verze . Zní to jako těch high-označení karty iTunes dárek jste byli skladování ve sklepě nakonec přijde vhod.

Mac App Store zahajuje v lednu sans Game Center a in-app nákupy? původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 21:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroje Smyčka , 9to5 Mac | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat