pátek 10. prosince 2010

Aliph dostane do app hra s hlasem Jawbone Myšlenky zpráv

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/aliph-gets-into-the-app-game-with-jawbone-thoughts-voice-messagi/:
Víme, že je to trochu zvláštní vidět Jawbone jméno spojené s něčím jiným, než náhlavní soupravy Bluetooth nebo reproduktoru, ale Aliph je kování do aplikace hru s novým hlasem chatu pro IOS. Myšlenky volal, že software je v podstatě jako jsou textové zprávy, nebo instant messaging s hlasem. Bez audio-založené zpráv iPhone aplikaci, která by měla být bít App Store dnes umožňuje posílat krátké zvukové nahrávky buď jednotná kontaktní místa nebo skupiny s kohoutkem jediného tlačítka. Máme šanci se podívat na D: Ponořte se do konference Mobile tento týden a zjistil, že celá věc má být opravdu skvělý způsob, jak obejít hlasových či delší texty - vše, co musíte udělat, je klepnout na jméno vašeho kontaktu a pak opustit krátké hlasové zprávy. Tam je absolutně žádný zvonění nebo čekání. Zda a kdy že kontakt odpoví to vypadá jako závitem zprávy, a pokud jste v oblasti, která nevede k poslechu ty vzrušující zprávy, tam je také přepis funkce. App je třeba bít dnes, ale pokud potřebujete více informací, než poklepáním nainstalovat, hit přestávka na úplná tisková zpráva a krátké promo video.

Pokračovat ve čtení Aliph dostane do app hra s hlasem Jawbone Myšlenky zpráv

Aliph dostane do app hry s Jawbone Myšlenky hlasových zpráv původně objevila na Engadget na Pá. 10 prosinec 2010 09:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Čelist | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat