pátek 10. prosince 2010

Reebok sady památky na flexibilní výpočetní sportovní, partnery startu týmu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/reebok-sets-sights-on-flexible-computing-sportswear-partners-wi/:
Věda má prototyp flexibilní verzí najednou vše, co kdy-milující geek potřebuje: displeje , paměti , baterie , LED diody , reproduktory a vstupní zařízení nebo tři . Nyní, Reebok, kteří chtějí dát něco z toho výpočetního výkonu si rukávy. Oděvy výrobce se spojila s MC10 - spuštění založil náš starý přítel John Rogers, který stal se tak průkopníkem - s úmyslem vybudovat "konformní elektroniku" do high-výkon oděvy pro sportovce během příštích pár let. Ačkoli firma řekl MIT Recenze technologie zařízení obvykle skládá z tenké silikonové proužky tiskl na pružných materiálů, a že oni by mohli by mohli měřit metabolismus a výkon s použitím vestavěných senzorů, tvrdé podrobnosti jsou málo - jediné, co víme jistě je, že flexibilní tech vědec jen skóroval partnerství s velkou společností, a my jsme naději, že udělám něco úhledný. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Reebok sady památky na flexibilní výpočetní sportovní, partnery startu týmu

Reebok sady památky na flexibilní výpočetní sportovní, spolupracuje s týmem startu původně objevila na Engadget na Pá. 10.12.2010 13:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DailyTech | zdroje MIT Recenze technologie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat