pátek 10. prosince 2010

Kinect dostane vlastní sadu kol, řídí auto, nemůže nic zastavit jej nyní (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/10/kinect-gets-own-set-of-wheels-drives-a-car-nothing-can-stop-it/:
Kinect dostane svou vlastní sadu kol, řídí auto, nemůže nic zastavit jej nyní (video)
Jo, my jsme blázen do dobrý Kinect hack, a my jsme zelenáč pro cokoli týkající se RC auta , taky. Šťastný den pro nás, pak, jako dva setkají v blažené harmonii se na tomto projektu od Michael Schweitzer a Michael Himmelsbach na Univerzitě Bundeswehru v Mnichově. Je to auto měřítku 1:10 s efektní kamera Microsoft namontované vpředu a to, co vypadá, že je přebytek Dell laptop jízdy ve velkém stylu na zadní straně. Notebook běží zjednodušená verze softwaru, který poháněl školy MuCAR-3, full-velikosti VW Touareg, v DARPA Urban Challenge. Tento malý 'un je trochu nejistý právě teď, ale to je z velké části proto, že se nepodařilo získat přesné tachometru pracovní dosud. Přesto, že se vyhnout překážkám, jak vidíte, a teď to potřebuje, je nějaký Lexan karoserie, než to může vypadat pimpin 'při jízdě pás - samostatně, samozřejmě.

Pokračovat ve čtení Kinect dostane vlastní sadu kol, řídí auto, nemůže nic zastavit jej nyní (video)

Kinect dostane vlastní sadu kol, řídí auto, nemůže nic zastavit jej nyní (video) původně objevila na Engadget na Pá. 10.12.2010 07:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje unibwtas (YouTube) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat