čtvrtek 25. listopadu 2010

Movea promění váš iPhone nebo iPod touch do Air Mouse za pouhých 2 dolary

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/movea-turns-your-ipod-touch-or-iphone-into-an-air-mouse-for-just/:
Není to tak zájem o plopping dolů Benjamin pro Movea je Air Mouse ? Plné dva roky po zavedení tohoto velmi produktu, tam je nyní přijatelný, vyjednávat-bin alternativa: Air Mouse. Ehm, Air Mouse aplikace pro iPod touch / iPhone. Tohle zrnko kód, který se prodává za pouhých 1,99 dolarů v App Store, kohouty do iDevice je vestavěný gyroskopů, stejně jako společnost je vlastní MotionSense technologií s cílem převést do kapesního počítače myší. Není třeba lovit povrchu, i když - prostě vlna iPhone kolem, aby se využít na-vzduch ovládání kurzoru a rozpoznávání gest. Je to sen pro majitele HTPC (Mac i PC jsou podporovány), ačkoli kritici však předpokládají, že mobilní myš může být ve skutečnosti vyšší. Pokud jste už se rozešli se svým Buck-devadesát devět, dejte nám vědět, jak se věci mají rýžování v komentáři níže.

Pokračovat ve čtení Movea promění váš iPod touch nebo iPhone do Air Mouse za pouhých 2 dolary

Movea promění váš iPod touch nebo iPhone do Air Mouse za pouhých 2 dolary původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 07:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashgear | zdroje Movea , iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat