čtvrtek 25. listopadu 2010

Toshiba a VIZIO očekávat, že se Google TV do rozjetého vlaku v lednu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/toshiba-and-vizio-expected-to-join-google-tv-bandwagon-in-januar/:
Poskytovatelé obsahu by mohl být zákaz Google TV vlevo , vpravo , a centrum , ale hardwarových partnerů nezdá se, že se ztrácí jakékoliv nadšení. Poté, co Samsung otevřeně přiznal se k uvažuje HDTV s Google hardware TV a software vytvořený přímo v, Toshiba a VIZIO jsou nyní říká, že firma počítá se zavedením těchto nových výrobků na lednovém CES 2011 . Zatímco žádný výrobce by být vypracovány do potvrzení této nejnovější trochu zasvěcených informací, je Toshiba americké GM, Jeff Barney, citován jako pořekadlo, "Google jistě je klíčovým partnerem pro nás na straně PC a pravděpodobně bude klíčové pro nás na TV straně. " Jak jinak by Google fungovat jako klíčový partner, než televize s web-připojené TV zkušenosti ?

Toshiba a VIZIO očekávat, že se Google TV do rozjetého vlaku v lednu původně objevila na Engadget na čt. 25.listopad 2010 05:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat