čtvrtek 25. listopadu 2010

HDHomeRun premiér CableCARD tri-tuner je o krok blíže k realitě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/hdhomerun-prime-cablecard-tri-tuner-comes-one-step-closer-to-rea/:
HDHomeRun vlády
Původně oznámila na CES v lednu , Silicon prachu je vstup do šifrovaného TV tuner kabel trhu dosáhl jen důležitým mezníkem na cestě k trhu: CableLabs Certifikace - kdykoliv CableLabs se jedná o věci trvat déle, než všichni očekávají. V ceně tři tuner HDHomeRun Prime je stále nastavena na 249 dolar , ale naději, že bude propuštěn "dovolená" se zdá ztracené (Den díkůvzdání se počítá jako jeden z těch dnů v pořádku?). Zmíněného výrobku se očekává, že zahájí výrobu v příštích několika týdnů, po které budete moci na pre-order nepolapitelný tuner z velkých prodejců. Velkou otázkou samozřejmě je s Ceton InfiniTV 4 stále na tříměsíční eZ a prodej na eBay za více než dvojnásobek jeho prodejní ceny, kterou byste měli objednat? Doporučujeme vám pre-order si oba jen být bezpečné, v nejhorším případě můžete skončit na správné straně šílený eBay aukci.

HDHomeRun premiér CableCARD tri-tuner je o krok blíže k realitě původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 12:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat