čtvrtek 25. listopadu 2010

Sony prý hledá nového předsedu odlehčit Sira Howarda zatížení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/sony-said-to-be-looking-for-new-president-to-lighten-sir-howard/:
Sir Howard Stringer je zaměstnaný muž. V současné době drží předseda představenstva, generální ředitel a předseda tituly u Sony, muž má na starosti jeden z nejrozsáhlejší říší v historii rozlehlost, což je pravděpodobně důvod, proč společnosti nyní řekl, že se dívá na někoho, kdo následovat jej v jednom z těchto míst. Bloomberg 's hlásí, že Sony má vnitřní diskuse o jmenování nového prezidenta, se Kaz Hirai a Hiroshi Yoshioka označeny jako názvy na vrcholu hromady. Pár jsou v současné době je odpovědný za zpracování jedné poloviny každého širokého portfolia Sony spotřební elektroniky a je pozoruhodné, že Japonci obří Zdá se, že hledat pro jeho další velký vůdce z hardware stranu obchodu. Pokud je tato spekulace nést ovoce, očekávat, že příští prezident zastupovat Stringer v krátkodobý a nakonec následoval jej jako top banán, když současný vládce se rozhodne pověsit své chrpa-modrou kravatu.

Sony prý hledá nového předsedu odlehčit Sira Howarda zatížení původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 04:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat