čtvrtek 25. listopadu 2010

Samsung Stealth V outed s certifikací DLNA: 4,3-palcový displej, 2,2 Android?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/samsung-stealth-v-outed-with-dlna-certification-4-3-inch-screen/:
DLNA certifikace, ty jsi docela mluvčí. V návaznosti na slavné tradice FCC a Bluetooth SIG úniky, to teď vypadá, že máme trochu informací o Samsung Stealth V. Kromě DLNA nad 802.11b/g/n (samozřejmě), 4,3-palcovým AMOLED s rozlišením WVGA sportovní Android 2.2 a 8 Mpx fotoaparátem. Zní to povědomě? Swap Froyo s Perník a všechny tyto kousky line up docela dobře s tajemným vlajkovou lodí telefon jsme objevili před dvěma týdny . A to nás vede ke spekulacím na základě konvence pojmenování: tato položka nese model SCH-i510 číslo, které je jen deset až o Fascinovat , Verizon Galaxy S varianta. Vlajková loď pokračování? Že by zvuk o právu pak, jako by chipset CDMA uvnitř. Několik certifikátů a my bychom měli mít mnohem lepší pocit pro budoucnost této jediné.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Samsung Stealth V outed s certifikací DLNA: 4,3-palcový displej, 2,2 Android? původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 13:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GSM Arena | zdroje DLNA (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat