čtvrtek 25. listopadu 2010

Pleco čínský slovník iPhone app nyní manipulace s real-time obraz překlady

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/pleco-chinese-dictionary-iphone-app-now-handling-real-time-image/:
Diskuse o aktuální. My jsme čekali několik měsíců (se zatajeným dechem, mohli bychom přidat) pro pleco 2,2 až konečně narazila Apple App Store, a po jednání s několika málo dní chyb startu minulého týdne, můžeme konečně říci, že je venku a připraven vládnout ani jeden z čínských úkoly jste byl spěšně procrastinating na. Pleco čínský slovník je nyní k dispozici v App Store ve verzi 2.2.1, podporující jak fullscreen rukopisu vstupní a živá kamera-na rozpoznávání znaků. Mají podívat na video minulosti přestávce, pokud jste ještě zvědavý, co tato aplikace může udělat pro vás, a klidně vyhodit své zážitky s ní se v komentářích níže. Zde je doufal, že toto je pouze první z mnoha jazyků pleco se rozhodne řešit - ne, že jsme hodně na vyhazování z jemné náznaky.

Pokračovat ve čtení pleco čínský slovník iPhone app nyní manipulace s real-time obraz překlady

Pleco čínský slovník iPhone app nyní manipulace s real-time obraz překlady původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 20:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat