čtvrtek 25. listopadu 2010

OnLive dávat díky jeho zakládajících členů s volným MicroConsoles

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/onlive-giving-thanks-to-its-founding-members-with-free-microcons/:
Už jste byli na koni OnLive bangwagon od začátku ? Pokud ano, budete chtít věnovat pozornost této malé díkůvzdání poznámku od firmy, která nabízí bezplatné MicroConsole na jeho začátku oblak uživatelů služeb her - koho to dabuje Zakládající členové - za předpokladu, že si koupil licenci pro minimálně dvě hry ve své době. Maličký TV adaptér obvykle stojí 99 dolarů, ale kvalifikační poslanci budou moci získat zdarma, pokud to pre-order to teď, když budou mít na jaře na krytí nákladů na doručení. Pokud jde o více plachý z vás, kteří jen někdy koupil jeden PlayPass , bude OnLive ať máte volný Plný PlayPass (ekvivalent hru zdarma), na místě hardware. Takže, podle toho, jak si plátek, je to dobré být první.

OnLive dávat díky jeho zakládajících členů s volným MicroConsoles původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 02:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje OnLive | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat