čtvrtek 25. listopadu 2010

Nexus S v přírodě nám dává rozmazaný Perník rekapitulace

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-in-the-wild-gives-us-a-blurry-gingerbread-walkthrough/:
Staré pořekadlo "když prší, to vylévá" jistě platí, co se úniků - a za tím účelem, Nexus S jsme viděli aa pár hodin zpět , je nyní zapnuta a připravena k nám zoufale rozmazaný náhled Android 2.3 (kterou může vědět lépe, jak Perník ). Samozřejmě, Eric Schmidt sám udělal totéž na jevišti na Web 2.0 Summit v poslední době, ale je tu rozdíl: Schmidt by nepřipustil držel Nexus S, by nám ukazují všechny UI štípnout je perník, a nebude se parta tmavé, nízko-kvalitní snímky a předložit je na xda-developers. Není toho moc k vidění, ale můžete se na některé z ikon na přebudovaný, černěný-ven status bar, přepracován klávesnici telefonu, a O obrazovku, kde jsme si potvrzení, že je to opravdu Nexus S běh 2,3 ( uděleno, tato obrazovka je neuvěřitelně snadno zfalšovat, ale budeme ji dovolit s ohledem na všechny ostatní vizuální důkaz, máme tady děje). Bohužel, je to ještě vůbec jasné, kdy Nexus S je vlastně zahajuje ... tak teď, budeme brát jako mnoho z těchto high-ISO galerie, jak můžeme dostat.

Nexus S v přírodě nám dává rozmazaný Perník návod původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 14:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat