čtvrtek 25. listopadu 2010

Syte košile redesigns IPAD-třímající verze, přináší Smartphone Edition

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/syte-shirt-redesigns-ipad-toting-version-introduces-smartphone/:
Podívejte se, není to trapné. I my se tančit kolem jídelního stolu, IPAD Syte košile na , s slideshow poutníků a Tofurkys opravdu "výkladní skříní našeho ducha." Ale co jásavý mezi námi, že se nejedná o část na cesty s jejich hard-vydělané škeble s cílem vyzvednout IPAD? Zadejte Smartphone Syte Shirt. Stejně jako původní, všichni-černé tričko je to ručně v San Diegu, ale velmi hodně na rozdíl od originálu, jeden je navržen tak, aby to drží váš iPhone, nebo cokoliv Droid Incredible telefon vám tak nestane vlastní. Ještě lépe, je tu na zip kapsa v horní části, aby se zabránilo krádežím, a na šířku i na výšku směry jsou řádně doloženy. Chránič obrazovky stále přijímá prst se dotýká, a to i prachu a vodě odolné - víte, v případě, že Vaše žárlivý bandmates rozhodnou uhasit, když jste odmítají odstranit dříve, než vyrazíte na jevišti. Hit odkaz na zdroj, aby vaše za 39,95 amerických dolarů. Vážně, udělej to. Nikdo nedívá.

Pokračovat ve čtení Syte košile redesigns IPAD-třímající verze, přináší Smartphone Edition

Syte košile redesigns IPAD-třímající verze, přináší smartphone vydání původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 10:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Syte Shirt | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat