čtvrtek 25. listopadu 2010

Nexus S představuje pro pana Blurrycam, vytahovat ty podpis křivky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/nexus-s-poses-for-mr-blurrycam-flaunting-those-signature-curve/:
Tato pokuta bašta buněčné modding statečnost známý jako XDA-developers dostal nějakou obzvlášť pikantní snímky této pokuty díkůvzdání ráno - špionážní záběry je nepolapitelný Samsung Nexus S běží operační systém, který vypadá tajemně jako perník, který se nazývá " Android verze 2.3 , "a sportovních nový zadní kryt, který by vypadal naprosto normální na původní Samsung Galaxy S , ne-li pro další křivky. XDA je zdroj také tvrdí, že má 720p video kameru, i když ostatní specifikace jsou ještě trochu nejistý. Aby bylo jasno, tohle je rozhodně telefon , který Eric Schmidt nám ukázal na Web 2.0 Summit, i když zadní kryt vypadá mnohem dál - za předpokladu, že Samsung nemá vyhozen, že pro dual-core verze , nebyli bychom překvapeni, když jsme viděli to znovu osobně docela brzy. Hit se náš zdroj odkaz pro některé záběry zeleno-a-černá operační systém běžící na tomto AMOLED displej.

Nexus S představuje pro pana Blurrycam, vytahovat ty podpis křivky původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 01:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje XDA-Developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat