čtvrtek 25. listopadu 2010

Kinect hack vám umožní ovládat webový prohlížeč pouze pomocí síly

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/kinect-hack-lets-you-control-a-web-browser-using-only-the-force/:
Hacking Xbox 360 Kinect je především o dětské krůčky na cestě k co by mohlo v konečném důsledku činit některé docela užitečné homebrew. Zde je dobrý příklad vařené se některé děti na MIT Media Lab tekutin Rozhraní Skupina se snaží nově definovat člověk-stroj interaktivní zážitek. DepthJS je systém, který umožňuje Javascript mluvit Kinect společnosti Microsoft pro navigaci webových stránek, mimo jiné. Pamatujte si, že to není tak divoké dělat, rameno-mávání gesta je nejlepší způsob, jak procházet webové stránky, je to jen důkaz, že můžete. Doufejme, že hackování communinity zvedne práce a vyvíjí ho do multitouch dálkové ovládání plugin pro naše divadlo PC doma. Boxee, možná vám mohou podat pomocnou ruku?

Pokračovat ve čtení Kinect hack vám umožní ovládat webový prohlížeč pouze pomocí síly

Kinect hack vám umožní ovládat webový prohlížeč pouze pomocí síly se původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 03:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tekutiny Rozhraní Group (Vimeo) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat