čtvrtek 25. listopadu 2010

Creative 7-palcový ZiiO tableta hity FCC, roztrhl se přidá do složky obvodů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/24/creatives-7-inch-ziio-tablet-hits-the-fcc-ripped-into-componen/:
Creative má nešlo veřejnost s oknem amerického vydání pro své tablety Ziio , ale je to asi jen otázka času - 7-palcový model přišel ke FCC tento týden, s kompletní uživatelský manuál a krásné snímky z jeho vnitřnosti všech stanovených ven. Není pochyb, že ZiiLABS ZMS-08 system-on-a-chip vpředu uprostřed, lemovaný čtyřmi desek flash NAND od společnosti Hynix Semiconductor, a v levém horním-horním rohu můžete dokonce vidět Azurewave čip odpovědné za jeho 802,11 b / g WiFi připojení a Bluetooth. Nic z toho prosté krásy může se na to, že odporovou dotykovou obrazovkou volá všechny záběry , ale výdrž baterie by měla být relativně dlouhá - FCC dokumentace popisuje robustní 5.000 mAh Li-Ion článků, obrázků, které jsou uvedeny níže. Také zobrazený: FCC squishing chudé zařízení do velkým množstvím polystyrenu.

Creative 7-palcový ZiiO tableta hity FCC, roztrhl se přidá do složky obvodů původně objevila na Engadget na st. 24 listopad 2010 22:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat