čtvrtek 25. listopadu 2010

Aktivní knihy mikročip přináší naději pro výkon ochrnuté končetiny

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/25/active-book-microchip-provides-hope-for-exercising-paralyzed-lim/:
Vědci experimentují s svaly a technologie k řešení jak lidské a robotické otázky mobility let. Teď to vypadá, jako by se výzkumníci z inženýrství a fyzikální vědy zkoumají Radě učinili významný krok vpřed pro paraplegiky, a to díky revoluční mikročipu tým nazval "Aktivní knihy." Co je pozoruhodné o čip je, že stimuluje více svalových skupin než stávající technologie bez potřeby externí připojení. Toto bylo provedeno pomocí mikro-balení a přesné laserové zpracování, který dovolil malé elektrody musí být řez od platinové fólie a hrnul se do 3D knihy tvar. Tyto platinové fólie "stránek" zavřít v okolí nervových kořenů, a jsou mikro-svařované na hermeticky uzavřeném křemíkový čip. Jednou vložené do oblastí, v rámci páteřního kanálu, může čip pracovat na stimulaci svalů ochrnutý, může znamenat, pacienti i "hrát dost pohyb provádět řízené cvičení, jako je jízda na kole nebo veslování." Tisková zpráva od Rady říká Active si začnou zkoušky někdy příští rok - nemůžeme dočkat, až uvidím výsledky.

Pokračovat ve čtení Active si mikročip přináší naději pro výkon ochrnuté končetiny

Aktivní knihy mikročip přináší naději pro uplatnění ochrnuté končetiny se původně objevila na Engadget na čt. 25 listopad 2010 02:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Medgadget | zdroje EPSRC.ac.uk | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat