pátek 17. prosince 2010

Thanko monitoru hub bere všechny vaše stole nepořádek a visí to ze svého LCD

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/thankos-monitor-hub-takes-all-your-desk-clutter-and-hangs-it-fr/:
Thanko monitoru hub bere všechny vaše stole nepořádek a visí to na LCD
Vašem pracovním stole je bordel. Copak tvoje matka naučí vás něco? Chci říct, opravdu, nebylo by to pero být lepší v šuplíku, nebo tak něco, místo hodil nahodile za vaší klávesnice? A jak dlouho hodláte mít ty prázdné láhve sodovky tam? Možná by sis měl organizovat si trochu, a možná Thanko může pomoci s nábojem LCD monitoru. To se váže k stranách a spodní části LCD, která vám čtyři-USB port replikátor níže, které pomáhají snižovat kabel-nepořádek a řadu naklonění-out zásuvkami na obou stranách displeje, kde si můžete věci pera, tužky, kabely , bonbóny, flash disky, šroubováky, užitkové nože, digitální fotoaparáty, autíčka, Gorillapods , paměťové karty, samolepky, nůžky, sluchátka, Wiimote zápěstí popruhy a vše ostatní, co by jinak doma. Nebo možná, že to naše stoly a my jsme jen projektování.

Thanko monitoru hub bere všechny vaše stole nepořádek a visí to ze svého LCD původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 21:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat