pátek 17. prosince 2010

Minimální Studios iPod nano sestavy sledovat získat milion dolarů na Kickstarter, ano, milion dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/minimal-studios-ipod-nano-watch-kits-raise-a-million-dollars-on/:
Minimální Studios iPod nano sestavy sledovat získat milion dolarů na Kickstarter, ano, milion dolarů
Dobře, že netrvalo dlouho. Méně než měsíc poté, co jsme zprávu o TikTok a LunaTik koncept iPod nano hodinky bít Kickstarter společnosti za nimi, minimální Studios, splnila svůj cíl - ještě něco navíc. cesty a ještě něco navíc. Projekt dosáhl v téměř 1.000.000 dolarů na financování, pomáhal ve velké části 25 dolarů slib dostat se v první linii za 35 dolarů Obvyklá cena sady hodinky TikTok, zatímco 50 dolarů si vstřelil kovové LunaTik, které půjdou na 70 dolarů. Pokud jste vynechal vaše šance na hromadu na peníze, můžete nyní pre-order oficiálně s předpokládaným datem přepravy v lednu. Opět jsme nijak zvlášť zájem o celý nano jako hodinky věc, ale samozřejmě ya'll mít své vlastní představy, a my říkáme, více energie pro vás - a minimální zakladatel Studios Scott Wilson.

Minimální Studios iPod nano sledovat sestavy získat milion dolarů na Kickstarter, ano, milion dolarů původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 10:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gearz z Biz | zdroje TikTok + LunaTik | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat