pátek 17. prosince 2010

Mi Casa Verde Vera recenzi: Domácí automatizace, zjednodušené

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/mi-casa-verde-vera-review-home-automation-simplified/:
Domácí automatizace a Jetpacks jsou překvapivě podobné, že oba tyto prostor-věkové technologie již po celá desetiletí, bylo více než slíbil a pod doručena. Kdo by zde není láska ke kohoutku jediného tlačítka při odchodu z domu aktivovat alarm, vypnout světla v místnostech, děti ', nižší teploty, a zamknout všechny dveře? To je pohodlí, příslib levé neobsazené, jak jsme se rozloučit do roku 2010. Žijeme na planetě, která stále vyžaduje lidé k ručně zavřít žaluzie na konci dne a salto na světelný spínač asi 90 let od komerčního zavedení zářící žárovky. Jak primitivní. A je to naprosto v trestním ekologického i finančního hlediska, že se stále nemohou snadno sledovat a kontrolovat spotřebu energie v našich domovech, natož pramínek nebo příkon vampired z jednotlivých elektrických zásuvek krmení našich chamtivých hordy domácí elektroniky.

Jak je to možné získat všechny pokroky jsme viděli? Bezdrátové a senzorová technologie pokročila mnohem dál, než je nutné k automatizaci domů. Stačí se podívat na chytré telefony, například, že nyní loď standard s daty 3G (a dokonce i 4G), 802.11n Wi-Fi, Bluetooth, GPS a rádia kromě senzory pro pohyb, teplotu, vlhkost, blízkost, a dokonce i směr. Nemáme odpověď na domácí automatizace je dilema - kopat do tohoto tématu jsme si vyžadují několik tisíc více slov, přinejmenším. Všechny my víme to určitě je, že Biggie spotřební elektroniky společnosti se zdráhají to vyřešit. Jako takové jsou desítky malých firem vlevo řešit nepořádek vytvořený odvětví neschopná spojují kolem soubor interoperabilních norem domácí automatizace.

Jedna taková společnost Mi Casa Verde. Malý startup, která zahájila svoji linux-založený Vera domácí automatizace server zpět v roce 2008 s obnovenou slibem, aby se domácí automatizace nastavení a kontroly, jak je snadné pro nováčky, jak je to robustní pro Technici a nadšence. Byli jsme pomocí nedávno zahájila druhé generace Vera 2 pro několik týdnů. Jistě, jsme ne zcela dosáhl jednoho tlačítka-nirvány, ale jako nováčci domácí automatizace, že jsme hrdí na to, říci, že jsme automatizované několik užitečných in-domácí osvětlení, zatímco sokl ze spárů Dark Angel izolován v našem pojistkové skříňce . Ještě lépe, můžeme ovládat vše z iPhone - včetně vánočního stromu. Proklikejte vidět, jak jsme to udělali.

Pokračovat ve čtení Mi Casa Verde Vera recenzi: Domácí automatizace, zjednodušené

Mi Casa Verde Vera recenzi: Domácí automatizace, zjednodušené původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 11:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat