pátek 17. prosince 2010

Dropbox slaví verze 1.0, hází selektivní synchronizaci do mixu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Pokud jste stejně jako my, pravděpodobně jste přišli se spoléhat na Dropbox trochu ve svůj den-to-day činnosti. Peklo, naši zástup-source ventilátor pokračování sociální sítě o tom, že "Tom z MySpace chlap by "nikdy odešel ze země, aniž by to! No, pokud jste tak nadšený řešení cloud skladování jako jsme my, budete více než nadšeni, aby věděli, že Dropbox 1,0 právě oznámila. Mezi nové funkce, které jsme nejvíce těším na uvedení do zkušebního jsou selektivní Sync (zvolit, které složky si stáhli do počítače, který) a prodloužený atribut Sync (zdokonalenou podporu pro aplikace, jako je Mac Quicken a Quark, jejichž zdrojem vidličky komplikovat nejvíce synchronizace aplikací a porušit data v procesu). Ale to není vše! Hit zdroj odkaz a můžete začít.

Dropbox slaví verze 1.0, hází selektivní synchronizaci do mixu původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 14:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje Dropbox | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat