pátek 17. prosince 2010

Keepin 'je reálný falešná: iPhone 5 stanoví, prozíravosti, aby padělané budoucnosti (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/keepin-it-real-fake-iphone-5-provides-foresight-to-a-falsified/:
Samozřejmě, že věděl, že to přijde, pravděpodobně jste jen nečekal, že tak brzy. Pokud se Apple drží krok s jeho obvyklého schématu, neočekáváme, že by iPhone 4 nástupce zadní jeho hlavu až do léta 2011, ale již několik KIRF vědci dělají dopředu-hledá projekce a vyrábí to, co si myslí, že by mohl být iPhone KIRF jít tête -à-tête se předpokládá, že iPhone 5. Rozlišení je zřejmě nízká, ale dělá vše pro to, aby se na to s dvojí funkcí SIM, WiFi, Bluetooth, microSD slot, vestavěný fotoaparát s bleskem, všichni-příliš dobře známé uživatelské rozhraní - to vše za cenu, která zaručeně utišit litovat : asi 700 juanů (US $ 106). Budoucnost je teď, proč čekat? Video po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Keepin 'je reálný falešná: iPhone 5 stanoví, prozíravosti, aby padělané budoucnosti (video)

Keepin 'je reálný falešná: iPhone 5 stanoví, prozíravosti, aby padělané budoucnosti (video) původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 10:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Micgadget | zdroje m8cool | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat