pátek 17. prosince 2010

Engadget je Suvenýry Průvodce: Tablety

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/engadgets-holiday-gift-guide-tablets/:
Vítejte na Engadget Suvenýry průvodce ! Tým zde si je dobře vědoma srdcervoucí obtíží sezónní zážitek z nakupování, a chceme, aby vám pomohl roztřídit odpadky a přijít s poklady v tomto roce. Níže je dnešní houf kurátor vybere ruku, a můžete vydat zpět na Průvodce hub dárky vidět zbytek výrobku, průvodců, protože to zní celé prázdnin.
Nemyslíte si, že bychom nechat prázdnin jet bez oficiálních Engadget Tablet dárky Průvodce jsi? Hej, dej nám více úvěr - víme, že to není 2009 už! V uplynulém roce došlo k výbuchu v tabletě kategorii , a zatímco IPAD může být stále jedničkou na trhu, není tam žádný nedostatek Android a Windows 7 alternativy tam, že vám umožní surfovat na webu, číst knihy a sledovat videa s jen pohybem prstu. Jistě, další jsou na cestě , a všechny příznaky poukazují na Apple aktualizace iPad počátkem roku 2011, ale pokud máš mít dotykový displej deska před koncem roku, jsme tady podat pomocnou ruku. Hit přestávku na zchátralém z nejlepších voleb podle cenové kategorie.

Pokračovat ve čtení Engadget je Suvenýry Průvodce: Tablety

Engadget je Suvenýry Průvodce: Tablety původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 12:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat