pátek 17. prosince 2010

Flipboard aktualizovány, nakonec Google Reader a Flickr právo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/flipboard-updated-finally-does-google-reader-and-flickr-right/:
Flipboard aktualizovány, konečně jede Google Reader a Flickr právo
Když jsme strávil nějaký čas s Flipboard přes léto, kdy IPAD byl ještě nový a vzrušující věc, se nám líbí nápad, ale ne tolik provedení - tam prostě nebylo dost věcí vyplňování stránkách naší předstírat časopisů. Od té doby Flipboard samozřejmě pokračoval vyhrát Apple iTunes v USA IPAD app roku ocenění a je nyní slaví s hlavní aktualizace: Google Reader podporu. Tento zcela přirozeně znamená obrovskou podporu v dostupných obsahu a změní to na závažným způsobem, jak dostat své zprávy, se mnohem hezčí než průměrný prezentace RSS agregátor. Že prezentace byla také posílen Flickr integrace, což znamená, poklad hezké obrázky jít spolu s tím neblahé zprávy o politice USA si nemůžete pomoct, ale objednat.

Flipboard aktualizovány, nakonec Google Reader a Flickr právo původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 08:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Stáhnout Squad | zdroje iTunes | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat