pátek 17. prosince 2010

Sharp investuje $ 1.2b do rozšíření výroby LCD smartphone, Apple prsty jako hlavní klient

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/sharp-investing-1-2b-in-expanding-smartphone-lcd-production-ap/:
Apple cvičit jeho self-pravidlo uložené dodavatele polygamie tento týden, a japonský Nikkei nám říká vše o tom. Začalo to v pondělí, když jsme se dozvěděli, že Toshiba je házet dolů nějaké peníze, vybudovat nový smartphone zobrazení výrobního závodu, s Apple jako klíčové investory a následné spotřebitele, a dnes jsme jednání skoro stejný příběh, jen se Sharpem hraní roli japonský výrobce hardwaru rozmarům Apple. "Velká část" na 1,2 miliardy dolarů nákladů - totožný s tím, co Toshiba řekl, aby výdaje - rozšíření Sharp Kameyama továrna má být bedrech zaměstnanost ' cash-bohaté posádky, postulation potvrdil i Reuters, kteří se dokázali vykopat pár zdrojů souhlasí s Nikkei. Náš japonský tým hlásí, že Sharp učinila své plány na rozšíření úředních, ale samozřejmě je tu nární peep o jakékoliv spojení Apple, zatímco DigiTimes říká Toshiba má úplně popřel jakékoli zapojení s Cupertino. Hádej, budeme prostě muset počkat na iPhone 7 teardowns zjistit.

Sharp investuje $ 1.2b do rozšíření výroby LCD smartphone, Apple prsty jako hlavní klient původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 08:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AP (PhysOrg) , Reuters | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat