pátek 17. prosince 2010

Dungeon Obránci: První vlna přináší Unreal Engine pro Android tento měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/dungeon-defenders-first-wave-brings-unreal-engine-to-android-th/:
Spolu s Rage HD , Infinity Blade je jedním z titulů opravdu zpevnit IOS 'vedoucí pozici v oblasti mobilních her právě teď, ale to neznamená, že Android není v patách: kromě této Zeus jsme na obzoru, Perník zlepšuje herní podporu na úrovni API - a teď vidíme naši první Unreal Engine 3-založený titul udělat skok. Dungeon Obránci: První vlna, která právě zahájila na IOS, se chýlí ke Android 2.1 a výše na 23 prosince a přináší s sebou online, multiplayer věž obrany herní zážitek. Samozřejmě, že jeden problém tihle kluci mají nyní je, že Android hardware je po celé mapě, takže se vlastně musí zveřejnit dlouhý seznam minimálních požadavků - stejně jako PC tituly - a v tomto případě budete potřebovat 512 MB paměti RAM, 800MHz nebo lepší SOC s podporou OpenGL ES 2.0, a alespoň 400 MB volného prostoru. Kromě Hledat Google Nové články 4G (který má některé příležitostné "problémy se stabilitou"), poslední střední-k high-end telefonů se zdají být připravena roll, včetně "všech Tegra 2 na zařízení", jako je Optimus 2X , který byl právě oznámila. Postupujte podle přestávka na nějaké video akce a úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení Dungeon Obránci: První vlna přináší Unreal Engine pro Android tento měsíc

Dungeon Obránci: První vlna přináší Unreal Engine pro Android tento měsíc původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 12:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat