pátek 17. prosince 2010

Chip implantované v míše by mohla pomoci trpící chronickou bolestí (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/chip-implanted-in-spinal-cord-could-help-sufferers-of-chronic-pa/:
Výzkumníci v Národním Sydney Austrálie informačních a komunikačních technologií (NICTA) strávili poslední dva roky rozvojových neuvěřitelně futuristické vynález, který by mohly přinést úlevu těm, kteří trpí chronickou bolestí. Co činí je série 'smart' čipy vložené do zařízení a biokompatibilní svázané dohromady. Ty jsou pak všité do velmi malé (1,22 mm široký) vede z polymeru příze a dráty, které se pak vkládají do páteře . Zařízení je připojeno k nim baterii a počítač, který je schopen měřit a sbírat informace o bolesti-nést nervů signalizaci mozku. Zařízení může také reagovat odesláním 10 volt elektrické impulsy blokovat cestu signály 'do mozku, podvádět mozek do myšlení není žádná bolest. Existují zařízení, jako je tento již existují, ale oni jsou hodně větší než toto nové zařízení, a jeho menší velikost zvyšuje přesnost, jak to může být implantována blíže k páteři než předchozí modely. NICTA to zařízení je, aby mohli vyrazit do lidských studiích v příštím roce. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Chip implantovány do míchy by mohla pomoci trpící chronickou bolestí (video)

Chip implantované v míše by mohla pomoci trpící chronickou bolestí (video) původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 05:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroje ZDNet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat