pátek 17. prosince 2010

Paramount rolích se Silverlight-rozšířené filmů pro Windows Phone 7

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/paramount-rolls-out-silverlight-enhanced-movies-for-windows-phon/:
Proč jednoduše stáhnout film, když si můžete stáhnout film app? To je myšlení v Paramount, přinejmenším, který zahájil jeho první Silverlight -lepší film app, Škola rocku, pro zařízení Windows 7 Telefon tento týden. To je jeden z počáteční skupinu deseti filmů, které budou vydány do konce tohoto roku, který bude rovněž zahrnovat Zoolander, GI Joe: Rise of Cobra a čekání na Supermana, mimo jiné přesto-k-být-oznámil tituly. Kromě filmu samotného, bude každý z těchto přijde zabalené s řadou bonusů, včetně ukázek, DVD-styl speciálních funkcí, Scene It? pop-up trivia režimu a možnost vytvářet vlastní videoklipy. Pokud jde o kolik bude stát, School of Rock v současné době provozuje 10 dolarů, ačkoli to není jasné, pokud to bude standardní ceny pro všechny verze.

Pokračovat ve čtení Paramount uvede na Silverlight-rozšířené filmů pro Windows Phone 7

Paramount rolích se Silverlight-rozšířené filmů pro Windows Phone 7 původně objevila na Engadget na pá. 17 prosinec 2010 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPoweruser | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat