pátek 17. prosince 2010

Apple hledá patent dělitelný apps, se domnívá, volat je 'semena'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-looking-to-patent-sharable-apps-considers-calling-them-s/:
Víte, že zabiják app nová jste právě dostali pro váš iPhone? Mohl byste nám paprsek kopii vyzkoušet? Samozřejmě není možné - to nefunguje tak - ale to by mohlo někdy brzy. Pokuta lidi na Jasně Apple nedávno objevený patent Apple app, který popisuje způsob přenosu aplikací přes peer-to-peer technologie Bluetooth nebo lesklé, hvězda-naplněné WiFi . Myšlenka, že pokud tyto společnosti chce rozšířit program ústně, mohlo by to také dělat to sdílet příliš, a tak majitel app mohl přenést "žádost osivo" s přáteli a spolupracovníky s podobným zařízením. Vy byste vybrat z menu aplikace na kužel světla, kde jen ty greenlit jejich developer by být k dispozici k odeslání, a vaše příjemce obdrží zkušební verze - nebo o něco méně vzrušující, odkaz na App Store - přes vzduchu. Patent app naznačuje, že příjemce mohl dokonce sdílet demo v pořadí, vytváření generace po generaci slova-z-úst prodeje, a že společnosti by mohly dokonce odměnu zejména vlivný sharers nějakým způsobem. Co je to za hřmění slyšíme? Jen kola otáčet v myslích lidí vykreslování příští velký pyramidovou hru.

Apple hledá patent dělitelný apps, se domnívá, volat je 'semena' původně objevila na Engadget na čt. 16 prosinec 2010 21:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple zjevně , Musím být mobilní | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat