pátek 17. prosince 2010

GammaTech krmiv Core i5 do drsné, tuhé D12C konvertibilní notebook

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/17/gammatech-stuffs-core-i5-into-rugged-rigid-d12c-convertible-lap/:
Ona není hezká - daleko od něj, skutečně - ale určitě svou práci v nejistých podmínkách. GammaTech nejnovější kabriolet laptop byl právě odhalil, s D12C s sebou 12,1-palcový LED-podsvícený dotykový displej WXGA, Core i5-540UM procesor, až 8 GB paměti, 1,3 Mpx webkameru, WiFi, volitelný Bluetooth / čtečky čipových karet a integrované držadlo. Skutečná exteriéru je postaven podobně jako tank, splnění přísných MIL-STD-810G požadavky na okolní pokles a odolnost proti nárazům. K dispozici je také odolná proti design, který vrhá vodu kolem klávesnice, touchpad, reproduktory a bezdrátové a vypínače, a každý poslední port je zcela odolný proti prachu. Zjistíte také, 2,5-palcový slot vhodný pro váš výběr pevného disku nebo SSD, a pokud neurčíte jinak, budete mít se novou kopii systému Windows 7. Mamka je to slovo o cenách, ale jak tyto věci mají tendenci jít, jsme hádat, budete platit tuhý prémie pro tuhost.

Pokračovat ve čtení GammaTech výrobky Core i5 do drsné, tuhé D12C konvertibilní notebook

GammaTech krmiv Core i5 do drsné, tuhé D12C konvertibilní notebook původně objevila na Engadget na Pá. 17 prosinec 2010 01:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GammaTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat