čtvrtek 29. září 2011

Oh, Nokia. Další 3500 lidí propuštěni, výroby odvody

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Qzya8LjHso4/:
nokia-logo-1

Nokia dnes ráno oznámila, "plánuje přijmout další opatření k sladění pracovních sil a operací". Víš, co to znamená: masové propouštění a ještě něco navíc. V tiskové zprávě, finský mobilní gigant říká, že to bude snížit počet zaměstnanců nejméně o 3500 zaměstnanců do konce roku 2012.

Nokia také říká, že se snížení výroby, společnost uzavírá svůj výrobní závod v Rumunsku do konce tohoto roku a říká, že to bude zdvojnásobuje na asijských továrnách místo.

Nokia také "Hodnocení dlouhodobé role" svých výrobních provozů ve městě Salo (Finsko), Komarom (Maďarsko) a Reynosa (Mexiko).

V samostatném prohlášení, Nokia tvrdí , že našel nový výkonný předseda pro Nokia Siemens Networks (současný předseda Olli-Pekka Kallasvuo je odstoupil), a že investuje dalších 500 milionů eur (zhruba 682 milionů dolarů) na podnikání - stejně jako svého partnera Siemens.

Radost na světě!

Co trainwreck.

Celou tiskovou zprávu:

Nokia pokračuje ve sbližování svých zaměstnanců a provoz

Espoo, Finsko-(Marketwire Zář - 29., 2011) -

Další fáze změn na zlepšení efektivity ve výrobě, umístění a obchodu, a podpůrné funkce

Espoo, Finsko -

Nokia dnes oznámila plány na přijetí dalších opatření k sladění pracovních sil a operací.

Tato opatření podporují realizaci firemní strategie a cíle úspory společnost oznámila na začátku tohoto roku, a také cílem je zvýšit efektivitu a rychlost organizace.

Začátkem tohoto roku, Nokia oznámila změny v první řadě zaměřuje na slaďování výzkum a vývoj činností v inteligentních zařízení a mobilní telefony. Dnes společnost oznámila další fáze provozní uspořádání, která zahrnuje plány na snížení výroby, místo podnikání a obchodu, a podpůrné funkce.

Nokia chce upravit svou výrobní kapacitu a obnovit své výrobní činnosti, aby lépe sloužit globální síť zákazníků, partnerů a dodavatelů v následujícím způsobem:

- Zaměřit své funkce telefonu výroby na těch místech, kde optimální blízkostí dodavatelů a klíčových trzích. V důsledku toho se Nokia plánuje uzavřít svůj výrobní závod v Cluj, Rumunsko do konce roku 2011, jak Nokia velkoobjemové asijských továren poskytuje větší rozsah a blízkost výhody.

- Zkontrolujte dlouhodobé role svých výrobních provozů v Salo, Finsko, Komárom, Maďarsko a Reynosa, Mexiko. Tyto závody budou i nadále hrát klíčovou roli ve službě evropských a severoamerických smartphone zákazníků, ale v plánu je postupně přesunout své zaměření na zákazníka a trh specifického software a přizpůsobení prodejního balení. Odhaduje se, to bude mít dopad na počet zaměstnanců v roce 2012, bez vlivu v roce 2011. Nokia bude zapojit se do diskusí se zástupci zaměstnanců a zainteresovaných stran v těchto místech, a očekává, že větší přehled o možných dopadech počtu zaměstnanců v prvním čtvrtletí roku 2012.

Nokia již dříve oznámil své plány na vytvoření umístění a upevnění shopem umístění aktiv, včetně NAVTEQ a Nokia sociálních služeb místo operace. V rámci konsolidace tohoto podnikání, Nokia vybrala možné synergie a příležitosti ke zvýšení efektivity prostřednictvím automatizace. Umístění

Žádné komentáře:

Okomentovat